Om Troll

Å være tett på prosjekt er viktig for oss i Troll. Med føttene godt plantet på fjellet skaper vi fremtiden.
Naturen gir oss formgivende elementer i vår arkitektur.

Troll Arkitekter ble stiftet i 2010 av folk med lidenskap for arkitektur og lokal byggeskikk. I dag er vi 10 ansatte på kontoret vårt i Oppdal, og har bred og solid erfaring med prosjekt av ulik skala.

 

 

Navnet Troll peker på vår nærhet til den vakre Trollheimen. Et fjellområde sør i Trøndelag med frodige daler, lune kulturlandskap, karrige vidder og barsk natur. Dette er ei lekegrind som våre ansatte bruker fritiden sin i. Denne nærheten til naturopplevelser får betydning for jobben Troll-folket gjør på kontoret.

 

Vår kunnskap om lokal trebyggeskikk kombinert med moderne arkitektur, gir robuste og fremtidsrettede løsninger.
Knut Sneve, prosjektleder

Tett på prosjekt

Våre prosjekt skapes gjennom tverrfaglig samarbeid. Vi har en bred faglig kompetanse bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, jurist og prosjektledere. I tillegg samarbeider vi med ulike fagfelt eksternt gjennom vårt nettverk både i og utenfor Oppdal. Å være tett på prosjekt er vår hverdag.

Som et kontor i utvikling ser vi stadig etter nye spennende måter å jobbe på, og vi ønsker en leken, nysgjerrig og nyskapende prosess i våre prosjekt.

Jobbe hos oss?

shruiken
Har du lyst til å jobbe i et spennende fagmiljø i ei aktiv fjellbygd? Eller er du på utkikk etter praktikantplass? Vi ser etter deg som er nysgjerrig og faglig engasjert. Kom gjerne innom våre lokaler for en hyggelig prat, eller send oss en åpen søknad.
img
separator