Troll ble stiftet i 2010 av folk med lidenskap for arkitektur og lokal byggeskikk. I dag er vi 11 ansatte på kontoret vårt i Oppdal, og har bred og solid erfaring med prosjekt av ulik skala. Navnet Troll peker på vår nærhet til den vakre Trollheimen. Et fjellområde sør i Trøndelag med frodige daler, lune kulturlandskap, karrige vidder og barsk natur. Dette er ei lekegrind som våre ansatte bruker fritiden sin i. Nærheten til naturopplevelser har betydning for jobben Troll-folket gjør på kontoret. Å være tett på prosjekt er viktig for oss i Troll. Med føttene godt plantet på fjellet skaper vi fremtiden.

Tett på prosjekt

Våre prosjekt skapes gjennom tverrfaglig samarbeid. Vi har en bred faglig kompetanse bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, jurist og prosjektledere. I tillegg samarbeider vi med ulike fagfelt eksternt gjennom vårt nettverk både i og utenfor Oppdal. Å være tett på prosjekt er vår hverdag.

Som et kontor i utvikling ser vi stadig etter nye spennende måter å jobbe på, og vi ønsker en leken, nysgjerrig og nyskapende prosess i våre prosjekt!

 

Troll Arkitektur AS har sentral godkjenning for tiltaksklasse 2 – PRO og SØK